Specjalne rondo turbinowe jest wykonywane przez konsorcjum firm Wakoz i Poldim za ponad 7 mln zł. Prace rozpoczęto 5 października a mają się skończyć do 15 grudnia.
Będzie to rondo dwupasmowe, na którym każdy, kto chce skręcić w prawo jedzie zewnętrznym pasem, a ten kto chce jechać w lewo lub prosto jedzie pasem wewnętrznym.
_________________ Najważniejsza umiejętność władcy to umieć znieść nienawiść
_________________ ej Gość! napisz posta!
- - -
"135. Życie nie ma sensu, śmierć nie ma sensu, mówienie do innych nie ma sensu, więc o co mi chodzi?"
[śmierć przyjdzie w stringach!]
Ostatnio zmieniony przez markoś 2009-11-28, 01:45, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-11-30, 00:36
wszystkim i tak nie dogodzisz
moj szwagier pracuje na lotnisku a mieszka 3km i teraz narzeka ze musial bedzie objezdzac cale lotnisko dookola zeby do pracy sie dostac
_________________ "...so good to see Gość ,
I've missed Gość so much...."
Miałem wątpliwą przyjemność przejeżdżać przez to rondo, raz, w nocy, gdy droga była częściowo zaśnieżona. Zaliczyłem jakiś krawężnik między dwoma pasami. Super udogodnienie, typowo polski absurd.
To nie kwestia prędkości, miałem właśnie zerwany pasek alternatora i ostatkiem sił samochodu kulałem się po ulicy. Gdybym jechał normalną prędkością, to pewnie bym się na tym krawężniku wybił
Niedawno miałem okazję ponownie przejechać przez to rondo, ale tym razem przy świetle dziennym i z nastawieniem, że będzie trudno Udało się bez trafiania krawężnika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum